• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Стала пам'ять людська обеліском...

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

    Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. У ці дні ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше право жити вільно на рідній землі. Це вони із солдатами антигітлерівської коаліції врятували від фашистського рабства країни поневоленої Європи.

    На жаль, цю знаменну дату ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни і боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Останні роки продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили і учасники АТО й ООС – гідні нащадки героїв Другої світової війни.

     Вічна слава тим, хто не повернувся з війни. Низький уклін і глибока шана ветеранам та тим, хто захищає наш сьогоднішній день і виборює майбутній. Від щирого серця бажаємо вам здоров'я та довголіття. Нехай у ваших серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни. 

     Бібліотекою підготовлено віртуальну виставку «Стала пам’ять людська обеліском…», яка висвітлє складні сторінки подій на Вінниччині в Другій світовій війні. 
 

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.