• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

В руках майстрів народжується диво

В руках майстрів народжується диво

                     
 Українська писанка не втрачає своєї популярності, наповнюється новими барвами нашого життя і стає цінним надбанням української національної культури.
Перебуваючи на карантині, розписування писанок може стати гарним проведенням часу. Так, щоб прикрасити своє життя у ці передсвяткові дні   бібліотекар I категорії Юля Лащенко  підготувала своїм користувачам справжній великодній подарунок, запросивши на майстер-клас «Великодні барви»  Вікторію Кушніренко, яка представляла Вінницьку область на Всеукраїнському проекті «Фестиваль писанок», Всеукраїнському святі народного мистецтва «Великодня писанка», Всеукраїнському фестивалі «Писанковий рай», брала участь в районних та обласних виставках образотворчого та декоративного мистецтва. Роботами Вікторії Кушніренко зацікавилися й запросили на ІІ Міжнародний фестиваль «Лемпівська писанка». За збереження та популяризацію традицій писанкарства неодноразово була нагороджена дипломами, грамотами та подяками.

   Своїми знаннями та навиками роботи майстриня щедро ділиться з нашими користувачами в онлайн режимі.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.