• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

На вічнім шляху до Шевченка…

На вічнім шляху до Шевченка
9 березня 2020 року українська громадськість відзначає 206-ту річницю від дня народження українського генія. Ім’я великого українського поета – Тараса Григоровича Шевченка з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство.
До річниці з дня народження Т. Г. Шевченка в читальній залі №3 бібліотеки інституту підготовлено книжково-ілюстративну виставку «На вічнім шляху до Шевченка…», яка покликана допомогти користувачам відкрити багатогранну постать Великого Кобзаря та глибше познайомитися із його творчим доробком, а також літературою про нього. «Доля не шкодувала йому страждань, але й не пожаліла втіх, що били із здорового джерела життя. Найкращий і найцінніший скарб доля дала йому лише по смерті – невмирущу славу, яку в мільйонів людських сердець все наново збуджуватимуть його твори» – писав про Кобзаря Іван Франко.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.