• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

Правова культура - правова держава

19 лютого 2020 року на факультеті економіки, менеджменту та права у рамках проведення VIІІ Фестивалю студентської науки відбувся науково-практичний семінар «Особливості професійної та правової культури представників юридичних професій», організований кафедрою права.
Учасники науково-практичного семінару обговорили особливості роботи слідчого в сучасних умовах, місце та роль Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в системі гарантій конституційних прав і свобод, систему безоплатної вторинної правової допомоги, психологічні особливості професійної діяльності фахівців юридичної галузі. Ці питання викликали жваву дискусію серед студентів та викладачів.
Співробітники бібліотеки підготували книжкову виставку «Правова культура - правова держава».
У підсумку було відзначено, що професія юриста є вагомою та має велике значення для забезпечення прав та свобод людини і громадянина, законності, удосконалення законодавства, підвищення рівня правової культури та правосвідомості населення.

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.