• 8(0432)550441
  • Email biblioteka@vtei.edu.ua

100-річчя Соборності

     Україна святкує знаменний ювілей – 100-річчя Соборності!
     «Разом з власної волі з 1919 року» – під таким гаслом Україна відзначає столітній ювілей Акта Злуки. 
22 січня 1919 року назавжди увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України.
     100 років минуло з того моменту, як на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності. 
     З метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України, визнання історичного значення події та у зв’язку з 100-річчям Соборності в читальній залі №3 бібліотеки презентовано книжково-ілюстративну виставку- подію «Велич України в її Соборності». Основу цієї виставки склали документи, які висвітлюють відзначення Дня Соборності України. Серед презентованих документів – книги, збірники документів, статті, опубліковані в українських періодичних виданнях, що інформують про історичне значення проголошення злуки УНР та ЗУНР. 
     Запрошуємо до перегляду!

До уваги користувачів

Згідно з правилами користування бібліотекою ВТЕІ ДТЕУ всі користувачі бібліотеки 1-5 курсів зобов’язані до кінця навчального року повернути на абонементи всю літературу або перереєструвати її для подальшого користування. При втраті будь-якого друкованого документу (книги, навчально-методичної літератури) необхідно зробити рівноцінну заміну. Виконання цих вимог є обов’язковим при підписанні обхідних листів.

Контакти

Бібліотека ВТЕІ 21036 м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 25 тел. 8(0432)550441,

читальна зала №1: тел. 8(0432)550417,

ел. адреса: biblioteka@vtei.edu.ua

Please publish modules in offcanvas position.